Pagini

luni, 17 ianuarie 2011

Romanii, in liga campionilor la sex .

Romanii au luat fata japonezilor si englezilor. Criza, criza, dar la capitolul sex inca stam bine. Daca japonezii nu sunt interesati de sex, iar englezii sunt prea obositi pentru o noapte fierbinte, pentru romanii sexul este vital. Afla ce spun studiile!

Japonezii fac sex mai rar ca e mai dragut
Tinerii japonezi si-au pierdut interesul pentru sex. Cel putin asa indica rezultatele unui studiu realizat de Ministerul Sanatatii din Japonia pentru care au fost intervievati 671 de barbati si 869 de femei. Astfel, 35% dintre tinerii intre 16-19 ani nu au nimic de-a face cu sexul, un procent dublu fata de 2008 cand studiul de la vremea respective indica ca doar 17,5% nu mai fac dragoste.

Englezii, mult prea obositi pentru a mai face sex
Si englezii si-au pierdut energia pentru sex. Sapte din zece cupluri nu mai au chef de o partida de amor in timpul saptamanii, a aratat un studiu efectuat recent de expertii din Anglia.Viata dezordonata, programul de munca solicitant cat si grija pentru copii ii lasa pe englezi fara apetit sexual in timpul saptamanii. Doar in week-end, englezii acorda importanta sexului. Doua treimi din cei care au participat la studiu au recunoscut ca au energie pentru sex doar la sfarsit de saptamana.


Romanii, cei mai tari din Europa de Est
Romanii gasesc mereu timp pentru nopti fierbinti.Intr-un studiu demarat de Pfizer in noua tari din Europa Centrala si de Est, plus Israel si Turcia, realizat pe un esantion de 3780 de persoane, Romania ocupa locul fruntas la capitolul frecventa actelor sexuale indicand o medie de cel putin o partida de amor la doua zile.Si pentru femeile din Romania frecventa actului sexual este ridicata plasandu-se pe locul al doilea, 10,9 contacte pe luna in medie, dupa rusoaice, cu o medie de 12,7 raporturi sexuale.

Enjoy:)

Sursa: stirileprotv.ro

3 comentarii:

  1. Eu sunt mai blonda, dar cum poti sa ti-o tragi de 10,9 ori ?:O

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu intelegi nimic:))

    Pai au facut-o de 10 ori(cap-coada)..iar unu n-a putut finaliza din diferite motive:-??

    Rusoaicele sunt si mai tari:x

    RăspundețiȘtergere
  3. ai naibii si rusii astia[-(
    deci romancele ar trebui sa se puna pe treaba serios si cu simt de raspundere=))

    RăspundețiȘtergere