Pagini

duminică, 16 ianuarie 2011

Ieri hi5, azi Facebook, maine...?

  Maine ...pe ce retele de socializare ne vom comenta fotografiile de la revelion sau alte chefuri?Sa fie oare pe Twitter ? Parerea mea e ca in cateva luni...3- maxim 4 luni toti facebookistii actuali vor migra pe Twitter. Hi5-ul deja e dapasit cu mult de Facebook sau alte retele de socializare. Te-a mai intrebat cineva care tocmai ti-a intrat nou in lista de messenger..."Ai cont pe hi5?", pe mine cel putin, nu.:))
  Toate noile prietenii incep acum cu un "Ai cont pe Facebook ?"Sau de cate ori n-ai citit un status gen "Busy...culeg recolta la FarmVille" 8-|.
  Chiar daca ne place sa spunem ca suntem independenti, specialistii in marketing stiu foarte bine ca, de multe ori, consumatorii vor migra catre un produs sau catre un brand sub influenta prietenilor, deci va fi de ajuns sa se mute aproximativ...1 155 895 de utilizatori ai Facebook-ului pe Twitter, pentru ca restul vor venii ca oile lu' Gigi Becali la stana.
  Facebook-ul s-a dezvoltat atat de mult in tara asta, incat imnul retelei de socializare(care are aproape 90 000 de vizualizare pe Youtube) este mai cunoscut decat cel national (care nu a trecut de 30 000 de vizualizari) :)).






Numa' bine si aveti grija de datele voastre personale:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu